Tuesday, 6 December 2011

agak lama laa jugak saya taupdate blog neh kan ?
bukan apa , just takda nice story saja .
sampai status fb pun tatau nak tulis apa . 



*sayasayanganda .

Friday, 22 July 2011

about someone who i care .

hye ?
neh dah jadi ex-bf saya .. kami BREAK bukan sbab masingmasing dah tasayang .. break sbab dah tada sefahaman .. nak kata sygs neh tapayah tanya lah , saya SAYANG dia nak mampoih ! tapi, dia tatau lah .. saya MENANGIS gilagila lepas broke up dgan dia .. mana tanangis , setahun lebih dah saya COUPLE dgan dia .. mmang sdih gila ! saya nak sgtsgt dia HARGAI saya macam ex dia yg lpaslpas ,  dah banyak KOD knangan saya dgan dia ! dia BAIK + CARING =PERFECT ! tapi nak buad macam mana ,dah tada jodoh .. 

Tuesday, 19 July 2011

about someone who i care .

reader ? da agak lama an saya taupdate ? saya taupdate sebab demam and tada story .. ada satu jep ! saya MINTA break dgan MUHAMMAD HANIS ! sedih GILA ! saya minta break sbab saya rasa dia da tasayang saya and da tabahagia dgan saya .. nnti saya ceta lain k ? saya tabapa ada MOOD :(

Monday, 11 July 2011

TRIP to refreshing !

 sori to readerreader ! taupload blog neh .. eksyeli , 2hari lepas saya pegi trip dgan mymum and mysis ! mydad tanak ikod , banyak keja .. haduyai ! sedeh jugak lah ,. =( tapi tapa , haha .. tasempit keta ! =p hari SABTU , betolak dalam pukul 2 lebeh lah , lepas mysis balik dari school .. kemaskemas barang , terus pegi ,. majuk ngan mydad sebab tanak ikod .. haha .. mysis bawa keta , mmang agak bosan lah sebab pegi ngan keta KANCIL jep ! (orang cakap kancil neh lari laju , padahal myketa LEMBAP tahap maksima ) dalam keta mmang BUAS(nakal) gila lah ,. haha , duk sorang jep at belakang .. enjoy lah , kalou balik dgan ayah , kena himpithimpit dgan mysis .. =) , agak MALANG jugak lah , mymum call kawan dia sebab nak tido resort , tetiba kawan dia duk at alor setar .. call kawan dia yg sorang lagi , duk at umah mentua , mak sedara(mak ndak) duk at kl , haha ,. boleh dikatakan semua nya tada orang lah .. bhahaha  .. our 1st destination is umah mak sedara(mak njang) .. sampaisampai uh tido terus ! lebih kurang dalam pukul 12. 54 a.m lah .. letih gila ! next day , rancang nak travel masuk dalam HUTAN ! nak pegi mandi sungai .. tapi, tetiba jep , tayar keta PANCIT ! sedeh gila .. tapi tapa , mymum pegi tukar dgan mysis .. saya kena jaga sepupu , umur dia 3 tahun .. haha , jaga lah dia , tgok upinipin (bhahaha) .. mymum bawak blik mybro from umah mak ndak .. then mymum bincangbincang dgan mak njang ,. pegi masuk hutan naik moto ! haha .. best gila arh ! siapsiap makanan apa suma , maka bertolak lah .. haha , saya naik dgan mymum , mysis naik dgan mybro .. pastue tukar , saya naik dgan mybro , mymum naik dgan mysis .. jarak dari jalan besar nak sampai dalam tue lebih kurang dalam 18 km lah jugak , dah lah berbukit ! mabuk kod .. tapi mmang best gila ! haha , sampaisampai uh , terus turun cari bual durian .. haha .. RINDU gila semua uh ! sejak pindah mai perlis neh , apa pun tabule buad ! then kitorang pegi makan nasi dekat rumah dalam hutan uh .. orang sana panggil DANGAU kod .. makanmakan sampai KENYANG , then terus LARI and TERJUN sungai haha .. mmang ENJOY , but lagi enjoy kalou ada mydad .. kalou ada mydad kan , mesti dia suruh saya buad benda gilagila .. dia suruh JERIT kuadkuad ,. then bawak saya pegi tempatempat yang BEST ! haha , mymum talasak sangad ,. haha .. mandimandi uh .. baru teringat tabawak baju salin .. haha .. terpaksa lah pakai baju basahbasah balik .. naik moto dgan mybro boleh MUNTAH ! haha.. macam orang GILA , keluar dalam pukul 4. 49 p.m .. haha , pic tada .. sori ?

Wednesday, 6 July 2011

about someone who i care .

MUHAMMAD HANIS GHAZALI
whats wrong with you b ?
napa b uat syg macam neh ?
napa b tangaku syg GF b ?
dah setahun lebih kita hidup bersama b ?
dulu b tamacam neh pun ?
dulu b CARING  + ROMANTIK = PERFECT lah !
b ?
kalou b dah tasayang kat syg ,
napa b talepaskan syg jaa ?
napa b still nak kapel dgan syg ?
gipun syg kan perfect macam _______ ..
syg tabule jadi macam dia,
dan
syg takan jadi macam dia !
syg SAYANG b sampai gila tau dak !!!
b neh !
syg tapuas hati kat b !
kalou syg buad bodo at b ,
b jgan tnya lagi pasai pa !
mungkin masa tu dah sakit hati gilagila !




(jangan bagi macam ggc jihah ckap ! awai2 'b' , second dapat 'baby' , last sekali '*abi' !

ggc(gilagilacrew) saya !

IZZATUL AFZA :)
hari neh nak kata sedeh , tasedeh sgad ..
tapi ggc girl eton kitorang nangis sebab ada 
org tapuas hati ngan dia ,. naseb tada mama(cikgu) dalam bilik media .. 
haha , dia punya nangis sampai merah gila2 muka dia ..
yang LAWAK nya :
dia nangis punya nangis sampai semua orang tnya saya napa ?
napa ? and napa ? haha ..bengang GILA sebab orang cakap saya yang buad
bagi dia nangis ! hahaha .. ggc ETON ? cian at ag ! haha .. =)

ggc(gilagilacrew) saya !

MOHD AZFAR KHOIRUNANUAR =)
neh sorang lagi , dia neh dah available ! gf dia pun ggc neh jugak ! nama dia ____________ haha .. 
sekolah sama dengan semua ggc ! ramai peminat ugak lah kat sekolah .. I'M NOT IN THAT LIST ! haha .. tatau lah bila leh outing ngan suma ggc neh ! <3 TERAMAT TERINGIN ! bhahaha

ggc(gilagilacrew) saya !

MOHD HAFIZ  AZAHARI :)
 haa , neh ggc boys kitorang .. haha , dia neh CUTE tau !
dia neh pandai kat kolah ! tpi agak perasan sikit lah , kalou saya tgok dia sikit ja ,. mesti dia kata 'tengok2 apa ?'(perasan gila !)  btw , dia neh boleh dikatakan agak SPORTING  lah ..
dah lah , tanou ceta bnyak2 pasai dia ,. nnti ada org marah KOD ! BHAHAHAHA photo dia tada , sori .. kalou nak tgok jugak , tgok kat fb dia neh : HAFIZ DING DONG 

Monday, 4 July 2011

my TWINS !

NUR AFIFAH ROSMAN
okay , hari neh kita sambung cerita =) about my friend yang PALING saya sayang !
dia neh memang SPORTING gila arh ! sekali ngan akak2 , adik and ibu lah sporting ..
ibu dia = ibu saya juga .. kira ibu dia uh ibu angkat saya lah .. kenal ngan dia neh lebih kurang 3 tahun SUDA  .. tengok pipah , betapa aku sayang at ag .. ngee ! DIA neh nak exam dia rajin lah .. kalou tak , haha .. btw , muka dia mmang CUTE gila .. mudah tersentuh juga la hati dia .. anak IBU lah katakan .. kuad dressing ! JELES bebenor bila dia dressing , haha .. tapa lah , dia ada akak yg kuad dressing ugak .. dia neh bukan GGC .. dia my TWINS ~!

Sunday, 3 July 2011

3 jun 2011

IEMIS : 
whoa ! seharian saya un9 , now dah MIGRAIN coz dah lama ngadap laptop neh .. sakit nya kepala ! macam nak pecah ! sakit perut and other ! 

ggc(gilagilacrew) saya !

SITI NURAINI ABD WAHAB :
haa, this one mmang GILA , tapi bukan gila macam kitorang sgat ,. dia neh gila sebab SUKA gelak sorang2 ! i dont know why sometimes dia GELAK macam hantu sungai bolong .. gelak tatentu pasai pulak uh .. mmang gila lah , haha ,. BTW : dia neh kuat nangeh juga .. macam apa lagi , kuad nangeh + gelak .. pakai spek gak .. pic dia yg pakai baju PURPLE neh !

ggc(gilagilacrew) saya !

NAJIHAH MOHD ASRI :

 neh ggc saya yang tagila sangad .. haha , dia taberapa lah .. dia lebih kurang macam aini .. (*japgi saya ceta) dia neh apa2 sikit , mesti ceta at mak dia ,. yup ! lebih kurang macam anak mak lah .. haha .. kalou ETON tamai kulah baru lah bule ajak dia jadi GILA ,. dia anak sulung ,. agak GARANG lah .. MUKA cute , tapi GILA jugak ! haha .. =p

ggc(gilagilacrew) saya !

IZZATUL AFZA CHE ANI =)
neh ggc saya yang paling GILA ! , saya suka sangat kawan dengan dia .. and saya dah anggap dia macam siblings ... about 8year lah knal ngan dia neh .. dia suka org panggil dia IJA ! atau mak dia panggil at dia MENTEGEH ! tatau menda apa .. haha , kalau saya duduk dgan dia , mesti saya pun jadi GILA sama macam dia .. or maybe lebih GILA .. aku sygs at ko ETON !

about someone who i care .

today kita cerita pasal someone neh , saya sygs GILA lat dia ,. tapi tatau dia sygs saya atau tak .. ramai org ASK me to leave him .. tapi saya tabule .. sebab hati saya mmang ada pada dia 100% .. saya kenal mak dia , saya kenal ayah dia , saya kenal family dia .. dia selalu cerita masalah dia at saya DULU2 , dia pernah nangis masa cakap dgan saya .. (*walaupun dia tapena dengar masalah saya ) saya rasa DIRI saya kejam sangad kalou tinggalkan dia .. saya tau dia ada gf lain masa kapel DENGAN saya .. saya tau dia curang dgan saya .. tapi saya TABULE kata apa , sebab dalam masa yg sama , dia layan saya macam PUTERI raja .. (*ouhps ! nama dia tagitau lagi erk ? neh nama dia : MUHAMMAD HANIS GHAZALI ) .. dah setaun lebeh kami together .. wajar lah kalou dia dah tasayang.. btw , saya ngan dia STILL kapel untill now ..