Tuesday, 6 December 2011

agak lama laa jugak saya taupdate blog neh kan ?
bukan apa , just takda nice story saja .
sampai status fb pun tatau nak tulis apa . 



*sayasayanganda .

Friday, 22 July 2011

about someone who i care .

hye ?
neh dah jadi ex-bf saya .. kami BREAK bukan sbab masingmasing dah tasayang .. break sbab dah tada sefahaman .. nak kata sygs neh tapayah tanya lah , saya SAYANG dia nak mampoih ! tapi, dia tatau lah .. saya MENANGIS gilagila lepas broke up dgan dia .. mana tanangis , setahun lebih dah saya COUPLE dgan dia .. mmang sdih gila ! saya nak sgtsgt dia HARGAI saya macam ex dia yg lpaslpas ,  dah banyak KOD knangan saya dgan dia ! dia BAIK + CARING =PERFECT ! tapi nak buad macam mana ,dah tada jodoh .. 

Tuesday, 19 July 2011

about someone who i care .

reader ? da agak lama an saya taupdate ? saya taupdate sebab demam and tada story .. ada satu jep ! saya MINTA break dgan MUHAMMAD HANIS ! sedih GILA ! saya minta break sbab saya rasa dia da tasayang saya and da tabahagia dgan saya .. nnti saya ceta lain k ? saya tabapa ada MOOD :(

Monday, 11 July 2011

TRIP to refreshing !

 sori to readerreader ! taupload blog neh .. eksyeli , 2hari lepas saya pegi trip dgan mymum and mysis ! mydad tanak ikod , banyak keja .. haduyai ! sedeh jugak lah ,. =( tapi tapa , haha .. tasempit keta ! =p hari SABTU , betolak dalam pukul 2 lebeh lah , lepas mysis balik dari school .. kemaskemas barang , terus pegi ,. majuk ngan mydad sebab tanak ikod .. haha .. mysis bawa keta , mmang agak bosan lah sebab pegi ngan keta KANCIL jep ! (orang cakap kancil neh lari laju , padahal myketa LEMBAP tahap maksima ) dalam keta mmang BUAS(nakal) gila lah ,. haha , duk sorang jep at belakang .. enjoy lah , kalou balik dgan ayah , kena himpithimpit dgan mysis .. =) , agak MALANG jugak lah , mymum call kawan dia sebab nak tido resort , tetiba kawan dia duk at alor setar .. call kawan dia yg sorang lagi , duk at umah mentua , mak sedara(mak ndak) duk at kl , haha ,. boleh dikatakan semua nya tada orang lah .. bhahaha  .. our 1st destination is umah mak sedara(mak njang) .. sampaisampai uh tido terus ! lebih kurang dalam pukul 12. 54 a.m lah .. letih gila ! next day , rancang nak travel masuk dalam HUTAN ! nak pegi mandi sungai .. tapi, tetiba jep , tayar keta PANCIT ! sedeh gila .. tapi tapa , mymum pegi tukar dgan mysis .. saya kena jaga sepupu , umur dia 3 tahun .. haha , jaga lah dia , tgok upinipin (bhahaha) .. mymum bawak blik mybro from umah mak ndak .. then mymum bincangbincang dgan mak njang ,. pegi masuk hutan naik moto ! haha .. best gila arh ! siapsiap makanan apa suma , maka bertolak lah .. haha , saya naik dgan mymum , mysis naik dgan mybro .. pastue tukar , saya naik dgan mybro , mymum naik dgan mysis .. jarak dari jalan besar nak sampai dalam tue lebih kurang dalam 18 km lah jugak , dah lah berbukit ! mabuk kod .. tapi mmang best gila ! haha , sampaisampai uh , terus turun cari bual durian .. haha .. RINDU gila semua uh ! sejak pindah mai perlis neh , apa pun tabule buad ! then kitorang pegi makan nasi dekat rumah dalam hutan uh .. orang sana panggil DANGAU kod .. makanmakan sampai KENYANG , then terus LARI and TERJUN sungai haha .. mmang ENJOY , but lagi enjoy kalou ada mydad .. kalou ada mydad kan , mesti dia suruh saya buad benda gilagila .. dia suruh JERIT kuadkuad ,. then bawak saya pegi tempatempat yang BEST ! haha , mymum talasak sangad ,. haha .. mandimandi uh .. baru teringat tabawak baju salin .. haha .. terpaksa lah pakai baju basahbasah balik .. naik moto dgan mybro boleh MUNTAH ! haha.. macam orang GILA , keluar dalam pukul 4. 49 p.m .. haha , pic tada .. sori ?

Wednesday, 6 July 2011

about someone who i care .

MUHAMMAD HANIS GHAZALI
whats wrong with you b ?
napa b uat syg macam neh ?
napa b tangaku syg GF b ?
dah setahun lebih kita hidup bersama b ?
dulu b tamacam neh pun ?
dulu b CARING  + ROMANTIK = PERFECT lah !
b ?
kalou b dah tasayang kat syg ,
napa b talepaskan syg jaa ?
napa b still nak kapel dgan syg ?
gipun syg kan perfect macam _______ ..
syg tabule jadi macam dia,
dan
syg takan jadi macam dia !
syg SAYANG b sampai gila tau dak !!!
b neh !
syg tapuas hati kat b !
kalou syg buad bodo at b ,
b jgan tnya lagi pasai pa !
mungkin masa tu dah sakit hati gilagila !




(jangan bagi macam ggc jihah ckap ! awai2 'b' , second dapat 'baby' , last sekali '*abi' !

ggc(gilagilacrew) saya !

IZZATUL AFZA :)
hari neh nak kata sedeh , tasedeh sgad ..
tapi ggc girl eton kitorang nangis sebab ada 
org tapuas hati ngan dia ,. naseb tada mama(cikgu) dalam bilik media .. 
haha , dia punya nangis sampai merah gila2 muka dia ..
yang LAWAK nya :
dia nangis punya nangis sampai semua orang tnya saya napa ?
napa ? and napa ? haha ..bengang GILA sebab orang cakap saya yang buad
bagi dia nangis ! hahaha .. ggc ETON ? cian at ag ! haha .. =)